Spoštovani uporabnik Microsoft Internet Explorerja!

Spletni brskalnik, ki ga uporabljate, ne omogoča polne funkcionalnosti spletnega portala MojObrtnik. V izogib težavam pri delu s portalom vam predlagamo, da uporabite sodobne spletne brskalnike kot so Google Chrome, Mozilla Firefox ali Microsoft Edge.

Hvala lepa za razumevanje.
CMC letni forum 2024

Ne zamudite konference o odprti strategiji in umetni inteligenci

avgust 2024  |   Eva Mihelič

V današnjem tako dinamičnem svetu, kjer so spremembe edina stalnica, je ključno, da mala in srednja podjetja (MSP) iščejo in inovirajo nove pristope za doseganje odličnosti na trgu in svoje konkurenčne prednosti. Ostajati pri poslovanju brez jasne strategije tudi za mala podjetja pomeni prepustiti se nejasni prihodnosti. Toda, trdni tradicionalni modeli upravljanja in strategij morda ne zadostujejo več, da bi podjetja ostala v koraku s časom. Kaj pa, če bi obstajala možnost, da s pomočjo zaposlenih, dobaviteljev in celo kupcev izkoristite kolektivno modrost in inovativnost, hkrati pa uporabite sodobno tehnologijo za dodatno podporo? Tehnologija je na voljo vsem in lahko jo izkoristimo enako kot velika podjetja. O tem bo govora na prihajajočem forumu.

cmc forum člani ozsOdprta strategija: vključenost za močnejšo prihodnost
V preteklosti so bile strateške odločitve pogosto v rokah majhne skupine vodij na vrhu podjetja. A ta pristop lahko hitro postane omejujoč. S širitvijo kroga ljudi, ki sodelujejo v procesu oblikovanja strategije, pa MSP odpirajo vrata neomejenemu viru idej in perspektiv. Predstavljajte si, kako lahko vključitev različnih deležnikov – od zaposlenih do strank – dvigne kvaliteto odločitev in poveča občutek lastništva ter zavezanosti v podjetju. Ko se več ljudi čuti slišane in vključene, raste tudi njihova motivacija in zavzetost za uspeh podjetja.

Umetna inteligenca: vaš novi strateški zaveznik
Ampak zakaj bi se ustavili pri ljudeh? Umetna inteligenca (UI) ponuja možnost, da strateško načrtovanje dvignete na višjo raven. S sposobnostjo hitre analize velikih količin podatkov lahko UI razkriva trende in vzorce, ki bi sicer ostali skriti. Pomislite, kako bi lahko vaša podjetja sprejemala bolj premišljene in podatkovno podprte odločitve, kar bi olajšalo doseganje ciljev in povečalo fleksibilnost strategij. UI vam lahko pomaga odkriti nova področja poslovnih priložnosti in optimizirati procese na način, ki ga prej niste videli.

Uravnotežen pristop: ključ do uspeha
Vključevanje odprte strategije in umetne inteligence ne pomeni, da izgubite nadzor. Ravno nasprotno! Na konferenci bomo raziskali, kako najti pravo ravnovesje med vključevanjem različnih deležnikov in uporabo napredne tehnologije, da ohranimo agilnost in osredotočenost. Spoznali boste, kako voditi z vključujočim pristopom, ki krepi timsko sodelovanje in hkrati zagotavlja, da so strateške odločitve hitre, natančne in prilagodljive.

Zakaj je ta konferenca pomembna za vas?
CMC forum je priložnost, da odkrijete potencial vaše ekipe in pomoč tehnologije, ki lahko popolnoma preoblikuje vaše poslovanje. Naučite se, kako lahko umetna inteligenca in odprta strategija postaneta vaši ključni orodji za rast, izboljšanje konkurenčne prednosti in prilagodljivosti v hitro spreminjajočem se poslovnem okolju. Pridružite se nam, da odkrijete, kako lahko že danes začnete ustvarjati boljšo prihodnost za vaše podjetje.

Več o CMC forumu 2024

 

cmc forum - banner

 

Prijavite se na e-novice,
obveščali vas bomo o novostih
PRIJAVA


©2017-2024 Obrtno-podjetniška zbornica Slovenije. Vse pravice pridržane.