Spoštovani uporabnik Microsoft Internet Explorerja!

Spletni brskalnik, ki ga uporabljate, ne omogoča polne funkcionalnosti spletnega portala MojObrtnik. V izogib težavam pri delu s portalom vam predlagamo, da uporabite sodobne spletne brskalnike kot so Google Chrome, Mozilla Firefox ali Microsoft Edge.

Hvala lepa za razumevanje.
VARNOST

Posebna ponudba tovornega programa za prevoznike in serviserje, posebna ponudba za kmetijsko mehanizacijo

oktober 2024  |   MP

Varnost se začne z izbiro zanesljive opreme

Slika, ki vsebuje besede vozilo, kopensko vozilo, prevoz, kolo

Opis je samodejno ustvarjen

Obrtniki so ključni člen slovenskega gospodarstva. Brez prevoznikov bi bil moten pretok blaga, brez serviserjev in vulkanizerjev pa mobilnost ljudi. Zanesljivost voznega parka je nujna za uspešno opravljanje dela, zato je pomembno, da so vozila opremljena z vrhunsko opremo za varno in učinkovito delovanje tudi v najzahtevnejših razmerah.

Slika, ki vsebuje besede na prostem, trava, cesta, vozilo

Opis je samodejno ustvarjen

Petrol, s skoraj 80-letno tradicijo, ponuja celovito ponudbo izdelkov za oskrbo službenih, lahkih gospodarskih in tovornih vozil. V Petrolovi razvejani mreži po Sloveniji najdete vse na enem mestu: kakovostne pnevmatike, akumulatorje, olja in maziva, ki zagotavljajo dolgo življenjsko dobo in vrhunsko zmogljivost preverjenih dobaviteljev, kot so Hankook, Bridgestone, Fortune ter Varta in Perion. Poleg tega Petrol poskrbi za varnost delavcev z bogato ponudbo osebne varovalne opreme, ki nudi zaščito pri vseh opravilih.

Slika, ki vsebuje besede pnevmatika, na prostem, cesta, avtomobilska pnevmatika

Opis je samodejno ustvarjen

Izboljšajte svoj vozni park z najkvalitetnejšimi izdelki, ki omogočajo ekonomično in varno vožnjo. Preverite akcijsko ponudbo in odkrijte celovit nabor izdelkov za lahka gospodarska in tovorna vozila! Za naročilo in strokovno pomoč kontaktirajte vam najbližjega Petrolovega prodajnega predstavnika.

 

Varnost naj bo prva tudi pri kmetijskih opravilih!

Slika, ki vsebuje besede oseba, avto, na prostem, plastika

Opis je samodejno ustvarjen

 

Do 30. novembra 2024 najdete na Petrolu akcijsko ponudbo izbranih modelov traktorskih pnevmatik, akumulatorjev, olj za kmetijstvo, dodatkov za čist izpuh, osebne varovalne opreme in biomase. Preverite ponudbo za varna in učinkovita jesenska opravila na kmetiji, polju ali v gozdu.

Zaupajte Petrolu pri opremi vašega voznega parka in kmetijske mehanizacije!

Prijavite se na e-novice,
obveščali vas bomo o novostih
PRIJAVA


©2017-2024 Obrtno-podjetniška zbornica Slovenije. Vse pravice pridržane.